Pamiętaj mnie

 
 
 
 

Przepis na Biszkopt z budyniem

Dodany przez

Ile porcji: 1

Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 0min.
Czas przygotowania: 1 godz.

Data dodania:

Wyświetlenia: 3573

Ocena przepisu

Drukuj przepis

Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
Dodaj do ulubionych

Zgłoś naruszenie przepisu

Zobacz także:

Zdjęcia

Biszkopt z budyniem

Składniki

Jak zrobić Biszkopt z budyniem?

Jaja trzepiemy z cukrem, gdy jaja będą już dobrze utrzepane dodajemy mąkę, proszek do pieczenia, budyń i olej - na końcu, dobrze mieszamy i wylewamy do blachy wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy 35 min.
Komentarze

Do przepisu na: Biszkopt z budyniem

!dora#

!dora

2011-07-06 12:53:50

przepyszny biszkopt robilam juz go wiele razy i za kazdym razem wychodzi super

lewewelina23#

lewewelina23

2010-03-22 13:13:42

Na 5 jaj jak jest dobrze utrzepany 3/4 szklanki mąki to za mało!!!

Albertos#

Albertos

2010-03-22 11:58:17

Robiłam taki biszkopt, jednak ja na 5 jajek daję 3/4 szklanki mąki i 3/4 szklanki cukru.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Najnowsze komentarze

2014-12-12 08:22:40 - Dodany przez !olalala - Dodany do przepisu Pizza bianca

ze zszywki mnie przygnało :)
nie wiedziałam, że to sie nazywa biała pizza, w polskich pizzeriach nie spotkałam sie z taką nazwą, z resztą wszystko jest z sosem pomidorowym ;) ale pogrzebałam w google i może wiecie, jaka jest różnica między pizza bianca sfogliata a pizza bianca alla romana ?

2014-11-26 18:25:43 - Dodany przez !dandyska - Dodany do przepisu Dżem z jeżyn i jabłek

jak zrobić dżem z jeżyn i jabłek z żelfiksem?

2014-11-04 18:13:16 - Dodany przez !zaba - Dodany do przepisu Mieso duszone z cebulką

20 minut to za mało

2014-10-21 12:54:18 - Dodany przez Agatta - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

muffiny nie są suche, to zasługa oleju oraz bananów, generalnie babeczki z masłem są bardziej suche, a te na oleju wilgotniejsze :)

2014-10-20 19:42:51 - Dodany przez !kinga - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

Witam.Babeczki wygladaja na wyrosniete.A czy sa rowniez wilgotne? To dla mnie wazne, czesto sa "suszki"ktorych nie cierpie.

Wszelkie prawa zastrzeżone Gwiazdywkuchni.pl - Przepisy kulinarne