Przepis na Bigos z kapusty kiszonej z grzybami

Dodano przez:
Ile porcji:
1
Łączny czas przyrządzania:
60 min.
Czas przygotowania:
1 g
Data dodania:
Wyświetlenia:
7713
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Grzyby

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Bigos z kapusty kiszonej z grzybami?

1. Kapustę ugotować i odlać wodę.
2. Grzyby wcześniej namoczone (np.na noc), ugotować i pokroić w paski.
3. Cebulę pokroić w kostkę, dodać masło, grzyby i razem przesmażyć.
4. Dodać do kapusty, wymieszać, dodając drobno pokrojony czosnek, sól i pieprz.

Podobne przepisy

Marynowane grzyby: borowiki i podgrzybki

Ile porcji: 15

Czas przyrządzenia: 43200 min.

Data dodania: 2022-10-04

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Grzyby

Uniwersalny sos pieczarkowy

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 50 min.

Data dodania: 2022-12-30

Dodany przez: ewas135

Kategoria: Grzyby

Leczo z grzybów na zimę z koncentratem

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-08-06

Dodany przez: eva45

Kategoria: Grzyby

Różowe pieczarki

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-12-17

Dodany przez: ewas135

Kategoria: Grzyby

Przysmak warzywny

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-09-25

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Grzyby

Makaron z kremowym sosem grzybowym

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 20 min.

Data dodania: 2022-09-14

Dodany przez: bernika

Kategoria: Grzyby