Pamiętaj mnie

 
 
 
 

Przepis na Warzywa z patelni z kotletem

Dodany przez

Ile porcji: 4

Łączny czas przyrzadzenia: 15min.
Czas przygotowania: 15 min.

Data dodania:

Wyświetlenia: 5101

Ocena przepisu

Drukuj przepis

Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
Dodaj do ulubionych

Dodaj do: Wykop del.icio.us

Zgłoś naruszenie przepisu

Zobacz także:

Potrawa niedroga, bo dokupujemy tylko warzywa..a dodatek mięsny może być z pozostałych resztek pieczonych mięs lub kotletów (ja dodałam pokrojone w paski kotlety schabowe, które zostały z wczorajszego obiadu)

Zdjęcia

Potrawa  niedroga,  bo  dokupujemy tylko warzywa..a dodatek mięsny może być z pozostałych resztek  pieczonych mięs lub kotletów (ja dodałam pokrojone w paski kotlety schabowe, które zostały z wczorajszego obiadu)

Potrawa  niedroga,  bo  dokupujemy tylko warzywa..a dodatek mięsny może być z pozostałych resztek  pieczonych mięs lub kotletów (ja dodałam pokrojone w paski kotlety schabowe, które zostały z wczorajszego obiadu)

Składniki

  • warzywa na patelnię 500 g
  • oliwa z pestek winogron 3-4 łyżki
  • sól
  • kotlety w panierce
  • mielona papryka
  • sos sojowo grzybowy 1-2 łyżki
  • pieprz

Jak zrobić Warzywa z patelni z kotletem?

Na patelnie wlewamy oliwę i rozgrzewamy ją. Gdy oliwa jest rozgrzana dodajemy gotową mieszankę warzyw na patelnię, lub zrobioną - własnoręcznie - jesienią i zamrożoną mieszankę warzyw delikatnie mieszamy. Po kilku minutach dodajemy do niej przyprawy: sól, sos taotao sojowo-grzybowy, sól, pieprz i paprykę do smaku. Pozostałe z obiadu mięso lub kotlety kroimy w paseczki i dodajemy do warzyw. Jeszcze raz mieszamy i dusimy ok 2 minut, by mięso było gorące. Możemy do potrawy dodać ulubione pachnące zioła
Komentarze

Do przepisu na: Warzywa z patelni z kotletem

Albertos#

Albertos

2010-03-29 21:46:10

Gościu Twój komentarz jest chyba nie na miejscu. Komentarze powinny odnosić się do przepisu, a nie do tego, co ja piszę.

!gość #

!gość

2010-03-29 16:48:13

Albertos masz doświadczenie?
może znalazłaś myszkę w woreczku z warzywami?,powiedz co a oskarżą cię za pomówienie

Ter-esa#

Ter-esa

2010-03-28 17:32:38

A ja właśnie ze swoich warzyw zrobiłam to danie. Jestem zwolenniczką swoich mrożonek, i przetworów.

Albertos#

Albertos

2010-03-24 23:44:44

Nie lepiej byłoby przygotować potrawę z własnych warzyw, bo w woreczku nigdy nie wiadomo co się znajdzie. Ja akurat mam niemiłe doświadczenia z takimi mrożonkami.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Najnowsze komentarze

2014-12-12 08:22:40 - Dodany przez !olalala - Dodany do przepisu Pizza bianca

ze zszywki mnie przygnało :)
nie wiedziałam, że to sie nazywa biała pizza, w polskich pizzeriach nie spotkałam sie z taką nazwą, z resztą wszystko jest z sosem pomidorowym ;) ale pogrzebałam w google i może wiecie, jaka jest różnica między pizza bianca sfogliata a pizza bianca alla romana ?

2014-11-26 18:25:43 - Dodany przez !dandyska - Dodany do przepisu Dżem z jeżyn i jabłek

jak zrobić dżem z jeżyn i jabłek z żelfiksem?

2014-11-04 18:13:16 - Dodany przez !zaba - Dodany do przepisu Mieso duszone z cebulką

20 minut to za mało

2014-10-21 12:54:18 - Dodany przez Agatta - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

muffiny nie są suche, to zasługa oleju oraz bananów, generalnie babeczki z masłem są bardziej suche, a te na oleju wilgotniejsze :)

2014-10-20 19:42:51 - Dodany przez !kinga - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

Witam.Babeczki wygladaja na wyrosniete.A czy sa rowniez wilgotne? To dla mnie wazne, czesto sa "suszki"ktorych nie cierpie.

Wszelkie prawa zastrzeżone Gwiazdywkuchni.pl - Przepisy kulinarne