Przepis na Rosół z mięsa wołowego

Dodano przez:
Ile porcji:
5
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1533
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zupy

Podawać z makaronem, ryżem, lanym ciastem lub pasztecikami.

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Rosół z mięsa wołowego?

Umyte mięso, zalać zimną wodą, osolić, gotować ok. 2, 5 godz. Na wolnym ogniu pod przykryciem. Pod koniec dodać oczyszczoną i opłukaną włoszczyznę oraz zrumienioną cebulę i przyprawy, doprawić do smaku.

Podobne przepisy

Pieczarkowa z kiełbasą

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-12-16

Dodany przez: ewas135

Kategoria: Zupy

Zupa pomidorowa z ryżem

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-05-28

Dodany przez: netha

Kategoria: Zupy

Pomidorówka z ryżem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2024-02-12

Dodany przez: buba00

Kategoria: Zupy

Zupa pomidorowa z makaronem

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-11-23

Dodany przez: prosecco

Kategoria: Zupy

Wiosenna zupa z pesto

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 40 min.

Data dodania: 2022-09-10

Dodany przez: bernika

Kategoria: Zupy

Żur z maślanki i śmietany

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 20 min.

Data dodania: 2024-02-23

Dodany przez: alaaa

Kategoria: Zupy