Polędwiczkę kroimy w plastry grubości około 1 cm, przyprawiamy solą i pieprzem, smażymy na rozgrzanej patelni bez użycia tłuszczu. Podajemy ze świeżym pieczywem.
Ile porcji: 6
Czas przyrządzenia: 45 min.
Data dodania: 2022-12-29
Dodany przez: hematyt
Kategoria: Mięsne
Czas przyrządzenia: 120 min.
Data dodania: 2023-09-23
Dodany przez: Albertos
Ile porcji: 3
Czas przyrządzenia: 75 min.
Data dodania: 2022-09-07
Dodany przez: bernika
Ile porcji: 8
Data dodania: 2023-04-13
Dodany przez: teressa444
Ile porcji: 4
Czas przyrządzenia: 60 min.
Data dodania: 2024-03-01
Dodany przez: Junior
Data dodania: 2023-07-27
Dodany przez: gosiakaminska