Pamiętaj mnie

 
 
 
 

Przepis na Hreczniaczki

Dodany przez

Ile porcji: 4

Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
Czas przygotowania: 30 min.

Data dodania:

Wyświetlenia: 3592

Ocena przepisu

Drukuj przepis

Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
Dodaj do ulubionych

Dodaj do: Wykop del.icio.us

Zgłoś naruszenie przepisu

Zobacz także:

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Hreczniaczki?

Kaszę ugotować w rosole z kostki. Zmielić razem z twarogiem, dodać jajka i posiekaną natkę, doprawić solą i pieprzem. Uformować kotleciki i panierować w tartej bułce, a następnie smażyć na oleju.
Komentarze

Do przepisu na: Hreczniaczki

!IRENA 54#

!IRENA 54

2010-05-12 11:23:36

Do takich hreczniaków konieczna jest przysmażona cebulka dodana do wyrabianej masy. Nabiorą innego lepszego smaku.

!gosiaczek#

!gosiaczek

2009-03-03 13:34:36

bardzo fajny przepis, sprobujcie sami, nie bedzie zalowac, szybko sie go robi i naprawde nic tutaj nie zmieniajcie, jest dobry sam w sobie

!Nina#

!Nina

2008-10-29 08:54:34

Bardzo smaczne polecam,

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Najnowsze komentarze

2014-12-12 08:22:40 - Dodany przez !olalala - Dodany do przepisu Pizza bianca

ze zszywki mnie przygnało :)
nie wiedziałam, że to sie nazywa biała pizza, w polskich pizzeriach nie spotkałam sie z taką nazwą, z resztą wszystko jest z sosem pomidorowym ;) ale pogrzebałam w google i może wiecie, jaka jest różnica między pizza bianca sfogliata a pizza bianca alla romana ?

2014-11-26 18:25:43 - Dodany przez !dandyska - Dodany do przepisu Dżem z jeżyn i jabłek

jak zrobić dżem z jeżyn i jabłek z żelfiksem?

2014-11-04 18:13:16 - Dodany przez !zaba - Dodany do przepisu Mieso duszone z cebulką

20 minut to za mało

2014-10-21 12:54:18 - Dodany przez Agatta - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

muffiny nie są suche, to zasługa oleju oraz bananów, generalnie babeczki z masłem są bardziej suche, a te na oleju wilgotniejsze :)

2014-10-20 19:42:51 - Dodany przez !kinga - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

Witam.Babeczki wygladaja na wyrosniete.A czy sa rowniez wilgotne? To dla mnie wazne, czesto sa "suszki"ktorych nie cierpie.

Wszelkie prawa zastrzeżone Gwiazdywkuchni.pl - Przepisy kulinarne