Przepis na Bulion po Bułgarsku

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
45 min.
Czas przygotowania:
45 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
916
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zupy

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Bulion po Bułgarsku?

Pory oczyścić, opłukać, zalać wrzącą osoloną wodą z dodatkiem cukru, ugotować, pokrajać w paseczki. Bulion rozlać do filiżanek, włożyć pory i posiekana natkę pietruszki.

Podobne przepisy

Jesienna gulaszowa

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-08-19

Dodany przez: kaMisia13

Kategoria: Zupy

Zupka na piersiach z kurczaczka

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-07-01

Dodany przez: monika4

Kategoria: Zupy

Kwaśno-ostra zupa grzybowa

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 35 min.

Data dodania: 2022-11-01

Dodany przez: bernika

Kategoria: Zupy

Żurek

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-03-14

Dodany przez: jasia

Kategoria: Zupy

Zupa pomidorowa a la cocktail

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-08-04

Dodany przez: tulipan

Kategoria: Zupy

Polewka

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-06-08

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Zupy