Pory oczyścić, opłukać, zalać wrzącą osoloną wodą z dodatkiem cukru, ugotować, pokrajać w paseczki. Bulion rozlać do filiżanek, włożyć pory i posiekana natkę pietruszki.
Ile porcji: 4
Czas przyrządzenia: 120 min.
Data dodania: 2023-08-19
Dodany przez: kaMisia13
Kategoria: Zupy
Ile porcji: 24
Czas przyrządzenia: 45 min.
Data dodania: 2023-07-01
Dodany przez: monika4
Czas przyrządzenia: 35 min.
Data dodania: 2022-11-01
Dodany przez: bernika
Czas przyrządzenia: 60 min.
Data dodania: 2023-03-14
Dodany przez: jasia
Czas przyrządzenia: 30 min.
Data dodania: 2023-08-04
Dodany przez: tulipan
Czas przyrządzenia: 15 min.
Data dodania: 2023-06-08
Dodany przez: Albertos